Сряда, 28 Дек 2022
    
Избори 2022

Знакови лица на ГЕРБ с мощно рамо за коалицията ГЕРБ-СДС при закриването на кампанията

  28.09.2022 19:14  
Знакови лица на ГЕРБ  с мощно рамо за коалицията ГЕРБ-СДС при закриването на кампанията

ГЕРБ-СДС закриха кампанията си днес, убедени в победата си на 2 октомври. Знакови лица  на партията в региона  дойдоха, за да подкрепят настоящите кандидат-депутати и удариха мощно рамо на новото поколение в партията.

На площад Тройката от където тръгна шествието  пристигнаха първоходците Стоян Гюзелев, Златина Дукова, Румен Желев, Димитър Бойчев- все емблеми на партията. На Часовника дойдоха още Констинтин Гребенаров, Захарина Неделчева, кметовете от региона-Димитър Германов, Иван Жабов.

„Аз никога не съм напускал ГЕРБ, това са на Рейзи глупостите“, заяви Гребенаров.

 

 

 

Кметът Димитър Николов: Аман от философи в тази държава, трябва да се работи

 


Смели и добри думи каза кметът Димитър Николов, който пожела Бургас да не забавя темповете си, да не е третиран като  втора категория-град.

"Бяха спрени всички проекти и програми, което е пагубно за нас. Ние сме динамичен град. Стоим ли на едно място-това означава, че стоим назад. Важно е да има стабилно управление и правителство, но проектите на Бургас да се изпълняват.  Говоря за наличните пари по Плана за възстановяване в инфраструктура, икономика. Имаме жалби от компании, които са закупили терени, че не им осигуряваме достъп до тях.

Супер е, че се отпуска програмата за саниране. Аз съм екшън човек и не трябва да се философства, аман от философи в тази държава", заяви той.

За комплекса "Ченгене скеле" той заяви, че в началото са му се подигравали и упреквали, че кметът дарява пари на вятъра.  „Новият проект се харесва  на 90 % от хората и носи приходи на община Бургас. Такива  кандидати, които носят Бургас в сърцето знам, че ще се борят със зъби и нокти за нашите проекти“, заяви той като помоли депутатите да спрат покачването на цените на енергоносителите и да мислят за местната власт. „Нека  да спрем да се мразим , а да говорим за подкрепа и прогрес“, призова той.

Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев заяви, че ГЕРБ са призвани да изправят държавата и да нормализират живота, като върнат спокойствието и вярата в хората.

"Водихме една позитивна кампания, въпреките нападките, лъжите, които се изсипаха, тези прекрасни момичета и момчета не са подадоха на провокации", каза той.

Човекът, който по време на кампанията се здрависа с най-много хора и изслуша проблемите им бе водачът на листата Жечо Станков.

Вижте неговото послание от днес:

Наш репортер хвана трима от старата гвардия на ГЕРБ – Димитър Бойчев, Златина Дукова и Румен Желев, какво мислят те за настоящата ситуация:

"Тръгваме с нагласа за победа, видяхме какво представляват другите партии и управляващи. Хората сами ще преценят, дори и нямаше нужда да обясняваме", каза екобластният  лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. „Ние не трябва да се отклоняваме от посоката, тръгнахме надалече и имаме потенциал да продължим и да стигнем далеч, доказахме, че можем от други случайно попаднали хора в политиката. Надявам се да ни разберат", заяви Златина Дукова, която е член на Комисията по дискриминаия, бивш депутат, бивш шеф на Общински съвет-Бургас и бивш заместник областен управител, блестящ юрист.

"Аз залагам на сигурното и проверенето, не искам екперименти на гърба на хората“, допълни друга легенда в партията Румен Желев, бивш депутат и свързан с управлението на горите в региона.

 

 

Председателят на ОбС-Бургас също показа подкрепа, тя бе поздравена за личния си повод-днес празнува рожден ден


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и