Петък, 16 Дек 2022
    
Избори 2022 Мнения

Мустафа Карадайъ в Айтос: Наистина сте номер 1

  16.09.2022 11:00  
Мустафа Карадайъ  в Айтос: Наистина сте номер 1

Цялото ръководство на ДПС е от два дни в Бургаска област за срещи с избиратели. Вчера листата на Движението в Бургаски регион бе представена в Айтос. В залата пред симпатизанти лидерът на партията Мустафа Карадайъ заяви, че те са номер 1 и че всичките 28 кандидати са добри, но в залата има още 28 достойни да я попълнят . Карадайъ допълни, че избирателите на Движението нямат нужда от агитация. „Има ли други с такава листа?“, попита той риторично.  

С енергията на младите и опита на по-малко младите да ги изпратим в София, призова Карадайъ като пожела  Бургаска област отново да има трима депутати от ДПС, а в 48-то НС цялата партия да е с 48 души парламентарна група.

На предишните избори ДПС направи пробив и прати от Бургас трима народни представители, които са Севим Али, Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан. Сега те отново са в челната тройка.

„Ние си позволихме лукса да наблюдаваме 12 години как се руши държавност.

Как се прави политика на разделение, арогантност, помислихме си, че демокрацията ни е даденост и няма нужда да я отстояваме.

ГЕРБ  създадоха оснази среда, че дойдат случайни минувачи и да се намърдат в полето на политиката и да налагат лъжата като норма, нарушаването на Конституцията и законите на страната, а престъпничеството като героизъм.

12 години политическа криза, има множество кризи. Как ще ги преодолеем с омраза? С разделение- няма да стане по този начин. Ще стане с ДПС, с политиката на заедността“, заяви той.

Днес централният лъч е в Руен, където от 18 часа се очаква голям събор.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и