Неделя, 11 Дек 2022
    
Бургас Любопитно

Бургазлия оценява красотата на варненки

  11.09.2022 08:58  
Бургазлия оценява красотата на варненки

Дона МИТЕВА

Тв водещият от Канал 0 Марио Ангелов, който очевидно е и голям ценител на женската красота, освен че е и шоумен, бе част от журито на конкурса за красота „Мисис Варна 2022 година“.

„Получих поканата в 3 часа след полунощ от MISS WORLD BULGARIA 2021 ????????, която е организаторка на конкурса, и нямаше как да й откажа“, сподели специално за „Черноморски фар“ любопитния факт Марио Ангелов.

Изборът беше труден, тъй като претендентките за короната на Морската столица бяха уникални личности с различни и нестандартни професии. Всяка от тях е майка, дама и утвърден специалист в сферата, в която се развива.

Бургаският тв водещ и ценител на женската красота Марио Ангелов беше част от журито заедно с Ирина Папазова, Никол Иванова – „Кралица на Варна 2022 г.“, която бе избрана преди около седмица, и не на последно място - с майсторката в грима Еманоела Карагьозова.

Избраната от ценителите на красотата Мисис Варна 2022 се казва Румяна Иванова.

„За мен беше чест да бъда част от журито. Участничките се представиха много добре, всичко беше на високо ниво. Надявам се следващата година да получа покана аз да бъда водещ, за да вдигнем още повече рейтинга на конкурса“, коментира Марио Ангелов.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и