Четвъртък, 08 Дек 2022
    
Бургас

Бъдете гости на пожарникарите – организират ден на отворените врати

  08.09.2022 15:21  
Бъдете гости на пожарникарите – организират ден на отворените врати

Предстои традиционната "Седмица на пожарната безопасност", както и честване на професионалния празник на служителите на ГДПБЗН-МВР - 14 септември. В периода от 12 до 18  септември ще се организират редица събития в Бургас и региона.

На територията на Бургас  на 12 и 13 септември от 10:00 до 12:00 часа е обявен ден на отворените врати. Всички желаещи ще имат възможност да посетят музейната експозиция в сградата на Първа РСПБЗН-Бургас. Вторият ден от 16.00 часа ще има и парад на пожарна и спасителна техника. А с участие на служители от Първа РСПБЗН-Бургас е организиран турнир по плажен волейбол на Северния плаж в Бургас.

В деня на професионалния празник на пожарникарите от 11:00 часа ще има водосвет за здраве и награждаване в конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“.

???? На първия учебен ден от 18:00 до 20:00 часа пред Пантеона ще има изложение на пожарна и спасителна техника, демонстрации на пълнене на мишени от млади огнеборци, работа с пожарогасител и бойно разгръщане от мотопомпа.

Бъдете наши гости, партньори и съмишленици и станете част от отбелязването на професионалния празник на огнеборците в Република България, канят бургаските пожарникари.

Мероприятия, свързани с отбелязването на „Седмица на пожарната безопасност“ има също в Созопол и Малко Търново.


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и