Понеделник, 05 Дек 2022
    
Избори 2021 Мнения

Жечо Станков-водач на листата на ГЕРБ-СДС за Бургас: Имаме шанс да спрем тоталните кризи и да върнем надеждата и спокойствието на хората

  05.09.2022 12:48  
Жечо Станков-водач на листата на ГЕРБ-СДС за Бургас: Имаме шанс да спрем тоталните кризи и да върнем надеждата и спокойствието на хората

Това не е просто старт на поредната предизборна кампания за последната една година, а изключително важна крачка към възможността да спрем тоталните кризи, в които е страната ни и които хората усещат болезнено в ежедневието си. Защото в момента именно домакинствата, малките и средни фирми, работещите хора, както и пенсионерите са под ударите на инфлацията. Знаем, че това е тяхното най-голямо притеснение, дори страх.

 Всеки живее ден за ден и не може да планира разходите си, доходите се стапят, спестяванията изчезват. Трябва да се справим с това! Битката с инфлацията трябва да се води от държавата, а не от джоба на хората! Готови сме да поведем заедно тази борба, защото имаме нужните знания и подготовка за това.

Искаме и можем да върнем надеждата и спокойствието на хората. Кампанията за нас не е стандартният път в политиката – тя е да говорим с хората, да дадем решение на проблемите им. Защото това е най-важното за нас. Ние знаем как да помогнем.

Бургас и регионът трябва да продължат своето развитие, което през последната година започва да буксува на държавно ниво. Изключително важен е проблемът със санирането. Много хора ме питат именно за него и очакват то да им даде шанс да живеят в по-добри условия и с по- ниски сметки за ток и парно. Винаги съм бил на тази позиция – санирането да бъде възстановено БЕЗПЛАТНО.

Имаме толкова много да свършим за Бургас и областта – Северния обход, Южния обход, Детската университетска болница, четирилентовите пътища, откриването на нови филиали на ВУЗ, втора входно-изходна артерия към к-с „Меден Рудник“, нови корпуси на училища... Това са само част от основните ни задачи. И ще подходим към тях с грижа за хората и с мисъл за развитието на Бургас и региона!

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и