Четвъртък, 10 Nov 2022
    
Крими Царево

Очевидец на катастрофата с Поршето край Ахтопол: Разглезени, немарливи шофьори правят каквото си искат

  11.08.2022 14:44  
 Очевидец на катастрофата с Поршето край Ахтопол: Разглезени, немарливи шофьори правят каквото си искат

Инцидент с бясно шофиране на порше по пътя Ахтопол - Царево трети ден не слиза от вниманието на обществото. Поради загуба на контрол колата напуснала пътното платно вдясно, ударила се в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил "Рено Меган Сценик", следва преобръщане и се спира на метър от друга кола - „Опел“.

Двете младежки компании са слезли минути преди реното, за да снимат морето и гледки.

Вижте разказа на очевидец:

 

„Датата е 9.08.2022, часът е 20:05, местоположението е между Ахтопол и Варвара на една отбивка, може би най-голямата отбивка там. С мои приятели бяхме паркирали двете си коли да си направим няколко снимки и като цяло да се нарадваме на красивата гледка. Броени минути след като паркирахме колите, с бясна скорост (над 100км/ч със сигурност) буквално след завой, ПРЕЛЕТЯ едно порше във ВЪЗДУХА. Шофьорът на въпросното порше е минал през тревата и може би е попаднал на бабунка, не мога иначе да си обясня как ще прелети така тази кола на равен терен. Поршето се забива в нашата кола “Рено Сценик” и я прави на попара, след което поршето продължава да лети и превърта по-напред, въртейки се до другата наша кола “Опел Астра” и за малко да премаже едно от момичетата там, което седи до нея. Да не говорим, че точно в този момент в опела имаше 4 човека вътре и е чист късмет, че поршето се приземи толкова близо без щети по опела и пътниците вътре.

За щастие всички са наред, цялата наша компания, както и шофьорът на поршето и неговият приятел вътре, но на чист късмет, защото трима от нас бяхме на секунди от това да се качим в реното и да потеглим. Сами можете да се сетите, че ако бяхме в реното в този момент, можеше и да не сме живи, да не говорим за момичето до опела, което щеше да бъде премазано на косъм!

След случката с двете момичета на бул. „Черни връх“ нямаше как да не изразим възмущение от случилото се, най-малкото можеше да има жертви сред нас. Отново безотговорни, разглезени и немарливи шофьори, които си правят каквото си искат с цел да се правят на готини с количката на техните. Момчето, изглежда, на типичния “син на баща си” с Филип Плейна и Гучито, който се мисли за безсмъртен зад паричките на мама и тати. Няма да коментирам той дали е бил под въздействието на нещо или не, защото нека приемем факта, че е бил трезвен (което си е напълно възможно, не казвам нищо) - не може да караш по този начин с ужасно превишена скорост, след ЗАВОЙ, да лети във въздуха, да чупи коли, да застрашава човешки животи и дори да не се извини след това. Единственото нещо което направи, е да звънне на баща си да каже, че му е размазал количката и се държеше арогантно. Правя евала на момчето с него, което поне имаше доблестта да се извини след това.

Самият шофьор на поршето каза няколко пъти, че е карал с нормална и непревишена скорост, което е МРЪСНА ЛЪЖА, защото поне 5-6 коли с очевидци спряха на произшествието и потвърдиха, че шофьорът на поршето е карал като ненормален пред тях и е задминавал като луд и са очаквали нещо такова да стане, имайки предвид скандалната скорост, с която е карал колата си, също така снимките говорят! Сами може да видите докъде се е изстреляла колата, на метри след реното СЛЕД УДАР С НЕЯ, която е притъпила скоростта! С полицаите потвърдихме тезата, че ако поршето не се беше забило в реното, момчетата щяха да паднат долу в дерето директно в морето и кой знае какво щеше да бъде тяхното състояние тогава, отново чист късмет дори и за тях!

Искам това да се разпространи, защото родителите на „г-н Филип Плейн“ ще направят всичко възможно да изкривят фактите с някой лев отгоре и да кажат, че тяхната рожбичка е карала с 30. Това, че няма жертви, не означава, че трябва да си затваряме очите за такива хора и постъпки, защото при нас беше на косъм! Другия път ще убие някого и баща му ще го спаси отново, но няма да спаси вашата загуба!

Ние сме благодарни, че сме живи и здрави, а такива хора като този НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО ДА ШОФИРАТ! Хората, които оправдават момчето, че не е бил пиян или надрусан да се замислят, че ако той кара така трезвен, то оттам може да си представяме единствено и само по-лоши ситуации!“

Правим този пост от анонимен профил, за наша собствена защита, но сами може да видите, че тези снимки не са взети от интернет или друг пост! Качваме снимките детайлно за да видите как изглежда самото място, така и след произшествието, за да добиете пълната представа за това безумие и че няма никакъв шанс момчето да е карало с нормална скорост, имайки предвид външния вид и на двете коли и на какво разстояние е поршето след удара с реното.

 

 


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Илхан Кючюк:  България  и Македония се познават твърде малко
  26.07.2022 15:22      

Ние трябва да обясним в стратегическа план тезата, че имаме обща история и общо минало и