Четвъртък, 13 Oct 2022
    
Бургас

Общината спечели проект за ремонт на физкултурния салон на ОУ „Братя Миладинови“

  14.07.2022 12:37  
Общината спечели проект за ремонт на физкултурния салон на ОУ „Братя Миладинови“

Община Бургас спечели проект за цялостен ремонт на физкултурния салон на ОУ „Братя Миладинови“ по програмата за обновяване или създаване на нови спортни обекти и съоръжения в училищата на Министерството на образование и науката. Целта на проекта е вътрешен ремонт на всички помещения, на подовите настилки, подмяна на оборудването, реконструкция на покрива и изолация на външните стени с цел подобряване на топлопроводимостта на салона.

Физкултурният салон на училището е в напълно амортизирано състояние. Наблюдават се течове при дъжд, подовата настилка е в изключително лошо състояние, покритието по стените е износено и с напукана блажна боя, а вентилацията не функционира. Всичко това допринася за изключително ниското ниво на енергийна ефективност на сградата.

Проектът предвижда цялостно ремонтиране на подовете, настилките и стените на всички вътрешни помещения, доставка и смяна на старото и амортизирано с ново обзавеждане и оборудване на физкултурния салон, саниране на външните стени, подмяна на покривните изолации, смяна на част от дограмата и цялостно пребоядисване на фасадата.

ОУ „Братя Миладинови“ е едно от най-големите в Бургаска област и в него се обучават около 1100 ученика в редовна форма на обучение, които ежедневно използват физкултурния салон. Подобряването на средата ще повиши качеството на учебния процес и ще допринесе за нормалното провеждане на часовете по физическо възпитание и спорт в учебното заведение.

 


Анкета

Мнения

Мнения
 Шефът на бюджетната комисия в ЕП: Снимките на Борисов с кюлчетата са манипулирани
  13.07.2022 12:49      

Това сочела петорна компютърна експертиза, а информацията била предоставена от българската прокур