Неделя, 18 Сеп 2022
    
Култура

Часове остават до откриването на интересна фотоизложба. Вижте къде и кога ще се случи

  04.06.2022 15:54  
Часове остават до откриването на интересна фотоизложба. Вижте къде и кога ще се случи

Преподаватели, докторанти и студенти от Националната художествена академия представят изложба с избрани фотографии, създадени по време на участието им в Лятна фотографска академия – Ахтопол. Инициативата се провежда за втора поредна година.

Експозицията ще бъде подредена в Център за съвременно изкуство и библиотека – Бургас на 4 юни /събота/. Вернисажът е от 18.00 до 20.00 часа в Центъра за съвременно изкуство и Библиотека.

Пленерът, чиято програма включва практически занимания, лекции и дискусии, е магистърска програма „Фотография” на НХА. Инициативата събира студенти от различни курсове и специалности, изучаващи дисциплината фотография. Изложбата разкрива широтата на творческото въображение на участниците в пленера, които залагат на собственото си усещане за време и място, индивидуалност към темата за морето и различен фотографски подход. В представените фотографии ясно са отразени личните впечатления от десетдневния престой в морския град.

Изложбата е част от програмата „Месец на фотографията”.


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата