Понеделник, 19 Сеп 2022
    
Поморие

Лекоатлетическият пробег „Поморие – Рън“ ще се проведе днес

  22.05.2022 09:33  
Лекоатлетическият пробег „Поморие – Рън“ ще се проведе днес
илюстративна

Четвъртият лекоатлетически пробег „Поморие – Рън“ ще се проведе днес, неделя от 10.30 часа. Атрактивното състезание ще стартира от бунгалата на Община Поморие в местност „Косата”. Трасето от 10.25 км отново ще предизвика силите на всички участници с 5 км бягане по пясък и още 5 км – по черния път на дигата между Поморийското езеро и Черно море. Желаещите могат да се регистрират онлайн на www.runbulgaria.org или на място при бунгалата.

Освен масов старт за големите атлети, мероприятието предвижда и състезание, подходящо за деца, на по-къса дистанция от 2022 м. Право на участие имат всички, родени преди 2008 година.

Надпреварата е част от веригата RUN BULGARIA и се организира със съдействието на Община Поморие. Състезанията са подходящи за всички любители на бягането и здравословния начин на живот. В тях участват както професионални бегачи и любители, така и хора, които с дебюта си в RUN BULGARIA поставят началото на физически активния си начин на живот. Сред основните идеи на кампанията са още: да се представят красивите места в България и да се набират средства за развитието на млади талантливи атлети.


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата