Четвъртък, 21 Апр 2022
    
Айтос

23 ученици с ковид в едно от айтоските училища, вижте каква е ситуацията в общината

  20.01.2022 13:44  
23 ученици с ковид в едно от айтоските училища, вижте каква е ситуацията в общината

Каква е ковид ситуацията в детските градини и учебните заведения сочат данните на Община Айтос от 20 януари т. г. С доказан ковид тест са общо петима от учителите и персонала в детските заведения и едно дете. Карантинирани групи няма, но е паднала посещаемостта на децата заради опасността от зараза.

Нито един болен и карантиниран няма в ОУ "Христо Ботев" с. Пирне. В ОУ "Атанас Манчев" - Айтос отсъстващите учители и персонал са общо шестима, няма данни да са болни от ковид, двама от тях са карантинирани. Само един от персонала в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" с. Карагеоргиево е с доказан ковид, няма болни и карантинирани ученици. В с. Тополица, в ОУ "Светлина", болни са един от персонала и един ученик, трима са карантинираните ученици. Един болен от персонала, без болни и карантинирани ученици са данните от ОУ "Христо Ботев" с. Мъглен. От ПГСС "Златна нива" - Айтос съобщават само за един учител под карантина.

По-сериозно е положението в двете средни училища. В СУ "Христо Ботев" доказано болни с ковид са 23 ученици, при учителите и персонала има двама болни и двама карантинирани. Две са карантинираните паралелки.

В СУ "Никола Вапцаров" са болни трима учители, медицинското лице и 12 ученици. Карантинираните паралелки са три.

НП

 


Анкета

Възможно ли е да бъде постигнат бърз мир между Украйна и Русия?


Резултати

Мнения

Мнения Сунгурларе
Д-р Георги Кенов, кмет на Сунгурларе: Нито един политик миналата година не коментира българските общини
  19.01.2022 13:40      

Дона МИТЕВА Общини започват ограничения - пускат с режим улично осветление, обират всякак