Четвъртък, 10 Мар 2022
    
Общество

За възрастните даряват от „Усмивка“

  09.12.2021 10:57  
За възрастните даряват от „Усмивка“

Сдружение „Усмивка“ Бургас  реализира  благотворителна кампания в подкрепа на 80 възрастни хора  от града. Традицията съществува от  2015 година. От сдружението  полагат  грижи за възрастни хора  и всяка година по Коледа и Великден  ги посещават и им  предоставят хранителни продукти, топли дрехи, сладки, перилни и почистващи препарати и финансови средства  дарени от добри хора.

„Доходите на голяма част от самотно живеещите възрастни хора в Бургас  не им позволяват  да поемат дори минималните разходи, които идват с празниците. Ето защо, ние от Сдружение „Усмивка“, отправихме  покана към гражданите на Бургас и цяла България да се включат в нашата кампания като подготвят  коледен подарък за някой възрастен, който можеха  да изпратят или донесат  за кампанията  „ По Коледа стават чудеса –  Да дарим  УсмиВка на възрастните хора  в Бургас “, обясни Митка Георгиева .

Кампанията върви с пълна сила и ние от Сдружение „УСМИВКА“ искаме да изкажем искрената си  благодарност на всички наши дарители, които отвориха сърцата си, за да покажат, че ние българите сме хора с благородни сърца и умеем да помагаме  на хората .

В дни на Пандемия,  непрекъснати увеличения на стоки и услуги хората в България отделяха от бюджета си , за да дарят частица топлина  и внимание на нуждаещите се .

От сдружението изказват искрената си благодарност към всички индивидуални дарители от цяла България – София, Пловдив, Варна и много други градове, Дамски Бизнес Клуб в Бургас,   на деца, родители , учители и директори от ДГ“Вълшебство“ Бургас, ДГ“Детелина“ Бяла Слатина, ДГ “Синчец“ Бургас, ДГ “Пинокио“, Меден рудник,     ОУ“Климент Охридски“, ОУ“Елин Пелин“, ОУ“Любен Каравелов“ .


Анкета

Притеснявате ли се дали военният конфликт в Украйна ще засегне България?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Кметът Димитър Николов с емоционални думи към бургазлии за Никулден
  06.12.2021 08:00      

Скъпи съграждани, Ето че идва краят на още една година от историята на съвременен Бургас.