Вторник, 22 Фев 2022
    
Бургас Крими

ОДМВР с още информация за пострадалите в жестокия сблъсък на пътя Бургас-Варна

  22.11.2021 11:06  
ОДМВР с още информация за пострадалите в жестокия  сблъсък на пътя Бургас-Варна

ОДМВР-Бургас изнесе повече подробности за седемте пострадали в жестокия челен сблъсък на пътя Бургас-Варна. От ПТП-то,  освен водачите, пострадали са и пътуващата в Тойотата 61-годишна жена от Пловдив, съпруга на водача, както и пътниците от другия автомобил – трима бургазлии, на възраст 22 и 23 години, и 19 -годишна бургазлийка. Пострадалите са откарани в болница «Св. Ана» във Варна, водачът на л.а. «Тойота Корола» е със счупен таз, съпругата му е с травма на корема и фрактура на гръдния кош.

Водачът на Сеата е с контузия на главата, спътниците му –  спукан таз и травма на главата – единият 23-годишен бургазлия, травма на главата и спукана слезка – вторият 23-годишен бургазлия, травма на таза за 22-годишния бургазлия и изкълчен глезен, открита рана на коляното е получила 19-годишната бургазлийка.

 

Катастрофа затвори пътя Бургас-Варна

 

«Черноморски фар» припомня, че на 21.11.т.г. около 15.30 ч. на пътя Бургас-Варна, км. 175, «Тойота Корола», с пловдивска регистрация, управлявана от 62-годишен пловдивчанин, предприема изпреварване, навлизайки в лентата за насрещно движение, като допуска челен сблъсък със «Сеат Ибиза», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишен бургазлия.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения Общество