Четвъртък, 17 Фев 2022
    
Любопитно

Студен вятър -идва хладно време

  18.11.2021 08:06  
Студен вятър -идва  хладно време

Очаква ни приветливо време през почивните дни

В четвъртък облачността ще е динамична над цялата страна. В ранните часове ще е тихо с понижена видимост заради мъгли в някои ниски райони. Следобед слънцето ще се показва, но ще задуха студен вятър от Северозапад, с който ще остане студено. Поривите ще са най-осезаеми в западните области на Дунавската равнина. Температурите в топлата част на денонощието – между 8 и 13 градуса.

В планините – студено есенно време. Облачността ще е колеблива, но в повечето случаи значителна. Следобед и привечер по най-високите части на Западна и Централна Стара планина и тук-там из Рило-Родопския масив ще прехвърчи слаб сняг. Вятърът ще е студен със силни пориви през втората половина на деня. Температурите – от 0 градуса по върховете до към 5-6 в ниските масиви.

В петък започналото захлаждане ще продължи. Температурите ще паднат с 2-3 градуса. С кратки разкъсвания, облаци ще има над цялата страна. Възможно е тук-там да преръми в незначителни количества. Облачността ще се разкъса още в събота. Слънцето ще е щедро и през двата почивни дни, а температурите ще се повишат с 3-4 градуса. В ранните часове ще има условия за мъгли. Приветливото време ще продължи и в първия ден на следващата седмица. Още следобед и вечерта в понеделник обаче ще започне поредно захлаждане с валежи.

 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Любопитно Мнения
Костадин Костадинов през 2017: Антиваксърството е умствена епидемия
  18.11.2021 15:09      

Костадин Костадинов през 2017: Антиваксърството е умствена епидемия – това пише настоящият