Понеделник, 14 Фев 2022
    
Бургас Избори 2021 Общество

Живко Табаков, „Изправи се! Ние идваме!“: Гласувах за нова и стабилна България

  14.11.2021 14:45  
Живко Табаков, „Изправи се! Ние идваме!“: Гласувах за нова и стабилна България

 

 

Живко Табаков, водачът на листата на Коалиция „Изправи се! Ние идваме!“ за 2 МИР-Бургас, упражни правото си на вот в избирателна секция № 157, СУ „Димчо Дебелянов” в бургаския ж.к. „Славейков”.  

Ето какво каза той веднага след като упражни правото си на вот:

„Гласувах за промяната, за нова и стабилна, за различна България. Гласувах за 31 мерки, които ние от „Изправи се! Ние идваме!“ имаме. Мерки, които смятаме че не само оказаха положителен ефект в 45-то и 46-то Народно събрание (НС) но и смятаме, че ще бъдат надградени в 47-то. „Изправи се! Ние идваме!“ ще бъде отново политичски представена партия в парламента, ще работим за всяко нещо, за което сме поели ангажимент и сме обещали пред нашите съграждани и сънародници.

Призовавам за по-висока избирателна активност. Вече разполагаме с един подаден сериозен сигнал за село Зайчар, община Руен. Във въпросната секция е прекратен изборния процес до пристигането на полицията. Допускат се твърде много придружители в Руенските общини, без основание. Придружители на неграмотни хора. Това показава, че за пореден път България е застрашена от манипулации и влияние на конкретни партии.“

 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Бургас Избори 2021 Мнения
Радев: Изборите показаха решимостта на обществото да скъса с корупцията и беззаконието
  14.11.2021 21:24      

Президентът и кандидат за нов мандат на „Дондуков” 2 Румен Радев с първи коментар