Вторник, 04 Яну 2022
    
Спорт

Ще излезе ли „Нефтохимик“ от батака?

  06.08.2021 12:29  
Ще излезе ли „Нефтохимик“ от батака?

„Шейховете“ са с три поредни загуби и закотвени на дъното във Втора лига

 

Георги РУСИНОВ

 

Ще излезе ли „Нефтохимик“ от батака? Това със сигурност се питат феновете преди четвъртия кръг на Втора лига. В него „шейховете“, които до момента записаха три поредни загуби от старта на шампионата, гостуват на „Литекс“ (Ловеч), които също започнаха колебливо сезона и регистрираха два равни мача и една загуба.

Колебливите игри на бургазлии започнаха още в първия кръг, когато загубиха като домакини с 1:3 от новобранеца в групата „Спартак“ (Варна). Отново загуба със същия резултат последва и от втория отбор на ЦСКА 1948 в София.

В третия кръг „шейховете“ имаха домакинство над друг новак в професионалния футбол – летящият високо и заслужено на 1-во място „Марица“ (Пловдив). Това вече беше истинска футболна драма. След като бургазлии започнаха добре и водиха с 2:1 в края на първото полувреме с голове на Калоян Стефанов и Сибил Карагьозов, дойде фаталното второ полувреме.

Макар и започвайки добре с гол на Димитър Законов в 61-ата минута, до края на мача се случи немислимото. „Марица“ успя да навакса аванс от 2 гола, а в последната минута на продължението дори успя да „погребе“ бургаския отбор. Така при краен резултат 3:4 пловдивчани се заковаха на върха с актив от 9 точки.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Богдан Милчев, пътен експерт: Когато се действа под натиск и паника се допускат сериозни грешки
  03.10.2021 13:37      

„Фразата „пътна безопасност“ не сме я чули от нито един от тримата мини