Събота, 08 Яну 2022
    
Избори 2021 Крими Поморие

Кметът на Бата е освободен

  09.07.2021 10:34  
 Кметът на Бата е освободен

Кметът на Бата Георги Георгиев бе освободен днес след 9 часа. Той прекара една нощ ва реста на поморийското полицейско управление. След като излезе отиде в община Поморие, където  бе посрещнат от кмета Иван Алексиев и председателят на ОбС Адам Адамов.

Георгиев заяви, че не са го разпитвали в полицейското управление, че е добре, разказа, че вчера през деня в селото е дошла полиция, след това е започнала проверка на икономическа полиция, а по-късно е задържан, като са направени обиски у дома му.

Кметът на село Бата беше задъжан при спецоперация вчера. Според оскъдните данни, той е агитирал за гласуване за определена партия в ромската махала, раздавал пари на ръка и обещания за топлинни помощи зимъска. Георгиев е на кметския пост пет поредни мандата.

"Това е полицейски терор и безазконие, искахме да разберем вчера дали му е повдигнато обвинение, но никой нищо не ни каза. Да помислят хората в неделя за кого да гласуват -за полицейско ботуш или за свободно предвижване", заяви общинският кмет Иван Алексиев.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Бургаският кардиолог д-р Ралица Чавдарова:  Хора над 35-40 години трябва да провеждат профилактични прегледи за сърце
  09.10.2021 13:01      

Артериалната хипертония е „тихият убиец“ Интервю на Янчо НИК