Събота, 01 Яну 2022
    
Бургас Избори 2021 Общество

Над 700 социалисти от Бургас се включиха в събора на Бузлуджа

  05.07.2021 10:18  
Над 700 социалисти от Бургас се включиха в събора на Бузлуджа

Над 700 социалисти от Бургас се включиха в събора на Бузлуджа. В местността Историческа поляна под връх Бузлуджа се проведе традиционният събор на левицата, с който бе отбелязано 130 години организирано социалистическо движение в България.

Честването започна с изпълнения на танцов състав “Каламица“ към НЧ “Светлина – 1900“, село Цалапица и продължи с изява на Берковската духова музика и изпълнения на Маргарита Хранова. След символичната българска песен “Една българска роза“, на сцената се качиха водачите на листи, членовете на Изпълнително бюро, коалиционни партньори и Оперативното бюро на МО.

В 11:00ч. започна официално политическата част и на сцената се качиха представители на групите, които приоритет по основните политики на коалиция “БСП за България”: учители, лекари, възрастни хора, земеделци. На сцената излязоха заедно и представители на три поколения като символ на приемствеността. След това председателят на БСП Корнелия Нинова държа реч.

Сборът продължи с  представление на ансамбъл “Чинарите“, а по-късно Филип Аврамов представи букет от песни. Празненството продължи с музикален съпровод.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Стефан Янев: Внасяме плана за възстановяване в ЕК до 15 октомври
  02.10.2021 12:50      

Планът за възстановяване ще бъде внесен в ЕК до 15 октомври. Това стана ясно от думите на премиер