Неделя, 26 Дек 2021
    
Несебър Спорт

Над 2100 лева събраха от благотворителен турнир в несебърско училище

  01.07.2021 12:55  
Над 2100 лева събраха от благотворителен турнир в несебърско училище

На финала на учебната 2020/2021 година в несебърското училище СУ "Любен Каравелов" се проведе благотворителен спортен турнир, организиран от преподавателите по физическа култура и спорт, БМЧК с ръководител Паунка Русева и преподавателят по философия Екатерина Пеева. Всички присъстващи на събитието се обединиха в подкрепа на Елена Ангелова, която се нуждае от средства за присаждане на стволови клетки в чужбина.

Благотворителният спортен турнир бе предшестван от впечатляващо шоу, което включваше изпълнения на  гайдари и танцьори от Обединената общинска школа по изкуствата, демонстрации на Ката от възпитаници на клуб „Шинкиокушин“ – Несебър, малки танцьори от Клуб по спортни танци с ръководител Никола Абрашев с изпълнение на ча-ча и  джайв. 

В спортната надпревара участваха представители на  футболен клуб „Несебър“, футболен клуб „Атлетик“, Волейболен и баскетболен  клуб – „Несебър“ и бегачите от 5 км рън. Те премериха сили в турнири по волейбол, баскетбол, футбол, лека атлетика и подвижни игри   ( скачане с чувал, дърпане на въже, носене на конче).       

Събраната  от благотворителната инициатива сума  е в размер на 2104,00 лв.  Тя бе предоставена за предстоящото лечение на Елена Ангелова.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Рунд пореден за парламент, кой ще донесе промяната
  27.09.2021 09:18      

Силвия ШАТЪРОВА Рунд пореден за парламент на 14 ноември, уморен ли е народът от избори, п