Понеделник, 27 Дек 2021
    
Избори 2021

ДБ тръгват на избори с нагласа за три мандата в Бургас

  08.06.2021 14:19  
ДБ тръгват на избори с нагласа за три мандата в Бургас

Георги РУСИНОВ

 

ДБ тръгват на избори с нагласата за три мандата от Бургас. Това заяви вторият в листата и депутат в 45-то НС Димитър Найденов днес при регистрацията на листата. В нея промените са незначителни по думите му, като челните места се запазват същите.

Ивайло Мирчев отново ще е водач, следван от Димитър Найденов. Трета е наскоро заклелата се като общински съветник в Бургас Даниела Божинова.

„Повтаряме априлският си подбор, който се оказа доста успешен. Разликата от април досега е, че имаме ясна заявка за три мандата. Това показват нашите предварителни разчети“, каза Найденов.

Ивайло Мирчев и този път ще е в софийска листа – тази на ДБ в 25-и МИР.

„Надяваме се на една по-позитивна кампания на фона на всичките злоупотреби, които станаха обществено достояние. Мога да кажа, че всички данни, които сме изнасяли през годините за Българска банка за развитите, за преразпределянето на обществени поръчки, се оказахме прави. Просто сега станаха обществено достояние. Кампанията ще е с поглед към бъдещето“, поясни още вторият в листата.

На въпрос на „Черноморски фар“ очакват ли след тези избори да се излъчи правителство, Найденов отговори, че имат надежда.

„Дали сме заявка и че сме готови да споделим отговорността в едно бъдещо правителство представено от партиите на протеста“, уточни той.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл