Вторник, 20 Юли 2021
    
Общество

В проектокабинета на ГЕРБ: Двама бургазлии-Ивелина Василева и Жечо Станков

  20.04.2021 11:28  
В проектокабинета на ГЕРБ: Двама бургазлии-Ивелина Василева и Жечо Станков
Преди два дни Любен Дилов-син и Ивелина Василева дадоха пресконференция в Бургас, тогава никой не подозираше, че те ще са част от проектокабинета
  faragency.bg

Почетният председател на Гергьовден Любен Дилов-син е предложението на ГЕРБ за министър на туризма в проектокабинета на партията. В момента председателят й Бойко Борисов представя проектокабинета. Днес в 13 часа президентът ще връчи мандата на най-голямата политическа сила, победила на изборите -ГЕРБ.

„Ти си избран от туристически град-Бургас, а туризмът е пропаганда, обърна се той към Дилов-син. Още едно бургаско лице влиза в кабинета-Ивелина Василева, бивш екемонистър, председател на еколоигчната комисия в 44-то НС. Жечо Станков, който не успя да влезе в парламента е предложението за министър на икономика. Досега той беше зам.министър на енергетиката.


Александър Иванов ще оглави министерството на регионалното развитие.

Министър на културата в проектокабинета ще е Калин Вельов, вицепремиер и министър на отбраната -Румен Христов от СДС.

Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Кирил Ананиев, Александър Иванов, Красимир Вълчев, Деница Сачева остават и в новия кабинет, Делян Добрев е предполжението за министър на енергетиката.

Вземете мандата и се опитайте с разум, водете преговори,обърна се Борисов към тях от болницата. Той допълни, че никак не му е било лесно по време на последния си мандат  да води коалиционна политика с НФСБ и ВМРО. "Как Христо Иванов няма да подкрепи Дани Митов, не знам!", заяви на излизане Борисов.


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Мнения
ГЕРБ:Готови сме и за опозиция, и за управление, и за избори
  19.04.2021 10:10      

Започнаха консултациите при президента за нов кабинет „Готови сме и за опозиция, и