Събота, 01 Яну 2022
    
Бургас Избори 2021

Деница Николова: Оценката на хората ме мотивира да работя за бъдещето на област Бургас

  02.04.2021 11:04  
Деница Николова: Оценката на хората ме мотивира да работя за бъдещето на област Бургас

„Един месец кампания и редица срещи ми показаха, че направеното от нас се вижда и остава. Но трябва да вложим още много усилия, за да превърнем област Бургас не само в най-доброто място за живеене. Тя трябва да бъде и най-доброто място за реализация - на бизнес идеите, на научните постижения, на напредъка на технологиите. Ще се стремим най-вече да превърнем областта в място за реализация на всеки жител и всеки млад човек“. Това коментира кандидатът от листата на ГЕРБ-СДС Деница Николова.

Тя сподели, че ще запомни изминалата кампания с гостоприемството на Бургас, с добрите думи, но и обективни, критични коментари на икономическите среди. „Многобройните срещи и разговори ми показаха необходимост от по-решителни реформи и мерки за изсветляване на бизнеса, за осигуряване на нужната и критична инфраструктура, която да служи за основа на инвестиционните начинания. Приемам всички чути послания като оценка и ангажимент за една целенасочена и бъдеща работа в подкрепа на бизнеса и хората в област Бургас“, сподели Николова.

Тя посочи, че ще насочи усилията си върху малките населени места, които да бъдат по-привлекателни за живеене, с осигурена транспортна свързаност за достъп до по-качествени образователни и здравни услуги.

„Ще продължа работата си за осигуряването на средствата за изграждането на първата Университетска детска болница в Бургас, както и научния център към нея. Ще работя, за да направя по-привлекателни индустриалните паркове за инвеститори, за да осигурим и по-добрите стимули на бизнеса за увеличаване на заплатите и стандарта на живот. Моя цел ще бъде и осигуряването на нужното финансиране за училищата, детските градини и детските ясли, за междублоковите пространства и зелените площи, за по-удобният, комфортен и екологичен транспорт, паркингите и околните пространства“, коментира зам.-министърът на МРРБ в мандат 2017-2020 г.

Деница Николова е категорична, че качество на живот и стандарт не се постигат без средства.

„Аз вярвам, че с моите усилия ще направим живота тук още по-привлекателен и хубав. Ще се радвам на Вашата подкрепа за коалиция ГЕРБ-СДС с бюлетина номер 28 и преференция 103“.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Стефан Янев: Внасяме плана за възстановяване в ЕК до 15 октомври
  02.10.2021 12:50      

Планът за възстановяване ще бъде внесен в ЕК до 15 октомври. Това стана ясно от думите на премиер