Събота, 03 Юли 2021
    

Мустафа Карадайъ: Да преобразим България и да я върнем на младите хора

  01.04.2021 10:17  
Мустафа Карадайъ: Да преобразим България и да я върнем на младите хора

Мустафа Карадайъ заедно с екипа си посети община Белица и община Гърмен за да даде мощната си подкрепа за кандидатите за народни представители за област Благоевград. Водач на листата в областта е зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, втори е зам.-председателят Йордан Цонев, а трети Елхан Кълков.

В своето изказване председателят на ДПС Мустафа Карадайъ припомни думите на почетния председател д-р Ахмед Доган, който тогава предупреди, че „най-страшното нещо е мутризация на политиката“.

Той сподели, че през последните години се наблюдават две основни явления и заяви „Последните 11 години има „мутрзизация“ на политиката в България“. При мутризацията има погазване на Законите и Конституцията, погазване на демокрацията. При ‚мутризацията“ има разрухата на държавността, разруха на държавата, разрухата  на демокрацията в нашата страна“ каза още Карадайъ.

И второто „гербереизация на държавните структури“. ”И тук в Белица го виждаме“, каза Карадайъ и допълни „лесничейството – партиен офис на ГЕРБ, училищата – партийни офис на ГЕРБ, болници – партийни офиси на ГЕРБ. И опитват се  да превърнат държавните структури в партийни офиси на ГЕРБ. Позор! Това може да се получи само в мутренската държава, защото в училището са нашите деца , в училището е нашето бъдеще, бъдещето на нашата Родина и никой няма право да партизира българското училище.  Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призова „С номер 9 нека да освободим лесничеите, да освободим полицаите, да освободим учителите от мутренския ботуш на ГЕРБ.“

И продължи „с номер 9 да кажем на стоп на мутризацията на политиката и на герберизацията на държавния апарат“.

В своето емоционално изказване Карадайъ се обърна с призив  „Да преобразим България, да я върнем на младите хора, да я направят такава, каквато я искат. Нека на 4-ти април с номер 9  да изчистим България съобразно Зеления пакт от модела на ГЕРБ.“


Анкета

За кого ще гласувате на предстоящите избори?


Резултати

Мнения

Бургас Избори 2021 Мнения
Ивелина Василева: Гласувах за развитието на Бургас и региона
  04.04.2021 11:20      

„Гласувах за развитието на Бургас и региона, за бъдещето на децата ни, за чиста природа, чи