Вторник, 28 Дек 2021
    
Общество

Какво време ни очаква днес

  13.03.2021 08:57  
Какво време ни очаква днес

Днес облачността и над източните райони ще се увеличи и на отделни места в северозападната половина на страната ще превали слаб дъжд. След обяд облачността от северозапад бързо ще намалява, но все още на отделни места, главно в планините, ще превали. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад, след обяд за кратко в западната половина от страната ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще бъдат между 11 и 16 градуса.

Над планините и в източните райони облачността ще се увеличи и на отделни места, главно в масивите в Западна България, ще има превалявания от дъжд, над 1 500 метра - от сняг. След обяд от северозапад облачността ще намалява. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1 200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра - около 0.

Над Черноморието облачността ще е променлива, около обяд по-често значителна. Почти без валежи. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса.

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения
Водолаз: Шефът на Морска администрация ще отнесе вината за кризата, макар да не е виновен
  29.09.2021 15:39      

Трябва ни политика за морско спасяване, заяви Михаил Заимов