Неделя, 26 Дек 2021
    
Избори 2021

Бивш кмет на Приморско, бургаски мачо и депутат-отцепник от ДПС в листата на НФСБ-Воля

  04.03.2021 10:46  
Бивш кмет на Приморско, бургаски мачо и депутат-отцепник от ДПС в листата на НФСБ-Воля

Силвия ШАТЪРОВА

Бърз преглед на регистрите в РИК на бургаските листи за депутати показва, че в тази на  Политическа коалиция „НФСБ и Воля“ са намерили пристан твърде интересни имена. Очевидно липсата на подготвени кадри и бързо сформираната коалиция между Симеонов и Марешки се е отразила при подбора на кандидат-депутати.

В листата влиза бившият кмет от Приморско от края на 90-те години  и общински съветник в няколко мандата Димитър Димитров. Той е поставен под номер 6 в Патриотичната коалиция „НФСБ -Воля“. Отново там попада и бургаския мачо Андрей Едрев, който е известен с това, че участва в риалити предаване „Островът на изкушенията“, голяма част от времето си преди време прекарваше на остров Бали, а  след това води дела за бащински права с бившата си половинка Гергана за двете си деца.Едрев стопанисваше преди години малкия плаж в Резово.

На последно място в листата е  -Ангел Исаев, бивш кмет на село Рудник и депутат от последното Народно събрание. Исаев влезе с листата на ДПС като втори депутат, защото игра мажоритарно и при него се получи феномена 15/15.  Тъй като ДПС не толерира този вот, той бе изключен. След което обяви, че остава в НС като независим. Има средно образование, казва, че сега учи История във ВТУ. Той не е внесъл нито един законопроект, нито веднъж не се е изказвал от трибуната в настоящото НС.  

Както „Черноморски фар“ писа водач на листата е Валери Симеонов, втори след него шефът на РДНСК-Милен Ненчев, в листата след това са Радослав Петков, който преди време за кратко бе общински съветник от  БСП, четвърти е адвокат Момчил Момчилов, който е от квотата на Воля по силата на партийно споразумение, следващият е Боян Дяков.

 

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
ГОВОРЯТ ЕКСПЕРТИТЕ: Доц. Кунчев с прогноза идва ли най-после краят на пандемията
  26.09.2021 12:14      

Намираме се в плато, макар да има леко повишаване на броя новозаразени. Надеждите са ни, че може