Четвъртък, 22 Апр 2021
    
Бургас

ВМРО раздаде над 1000 национални знамена и картички в Бургас

  03.03.2021 14:57  
ВМРО раздаде над 1000 национални знамена и картички в Бургас

Над 1000 български знамена бяха подарени на жителите на Бургас в традиционната акция на ВМРО "Развей българското знаме", посветена на националния празник на България - Трети март.

Заедно със знамената, лидерът на „войводите“ Георги Дракалиев лично подаваше на минувачите специално отпечатани картички за празника. Бургазлии приемаха българското знаме с благодарност и нескрит възторг от чудесната инициатива, както и с обещанието, че непременно ще развеят знамето от прозореца или балкона на своя дом.

Слънчевото време и стотиците знамена поставени от общината по стълбовете на главната улица, по искане отново на Георги Дракалиев, създадоха истинско празнично настроение у бургаските граждани.

„Разветите национални флагове вдъхват гордост и повдигат самочувствието, това е един малък жест, с който искаме да зарадваме съгражданите си в тези трудни времена. Българският народ е преминал през много изпитания, но когато е единен може да преодолее всяка една пречка. Ето защо, не трябва да се вглеждаме в това, което ни разединява, а да търсим нещата, които ни обединяват, за да може да вървим напред“, заяви той.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Бизнес Мнения
Любен Дилов-син към туристическия бранш: Спокойно, вероятността да бъда министър клони към нула
  22.04.2021 11:20      

Към туристическия бранш...   Скъпи на сърцете ми! Понеже срещнах няколко ужа