Петък, 31 Дек 2021
    
Спорт

„Черноморец“ скочи на съдията след контролата със „Созопол“

  03.02.2021 18:09  
„Черноморец“ скочи на съдията след контролата със „Созопол“

Михаил КОЛЕВ

 

От „Черноморец“ изразиха своето недоволство спрямо съдията, свирил контролата със „Созопол“. Проверката, играна на стадиона в село Руен, завърши при резултат 1:1. На два пъти футболисти на созополчани удариха гредата, а веднъж това сториха и „акулите“.

Първото полувреме приключи при нулево равенство, а в 60-ата минута Антон Узунов откри за бургазлии. Петнадесет минути пред края на мача арбитърът е отсъдил дузпа в полза на „небесносините“, която е била реализирана от Диян Молдованов за крайното 1:1. Според щаба на „акулите“ обаче нарушението е било извършено извън наказателното поле.

„Съдийството бе много слабо, бяхме ощетени. През целия мач играчите на „Созопол“ псуваха съдията, скачаха му на бой, казваха му какво да отсъжда. Реферът въобще не посмя да санкционира с картон някой от техния състав. Не искаме да правим големи драми, все пак бе контрола, но това не бе коректно спрямо нас. Категорично превъзхождахме нашия опонент, доволни сме от играта на отбора ни в този двубой“, заявиха от лагера на бургаския клуб, които изказаха своите благодарности на домакините за предоставения терен.

Следващата проверка на „Черноморец“ е в събота срещу „Хасково“ от 14 часа, като допълнително ще се уточни къде ще се проведе тя.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Кметът Димитър Николов честити на бургаските пенсионери
  01.10.2021 11:12      

Кметът на Община Бургас Димитър Николов отправя най-сърдечен поздрав към всички бургаски пенсионе