Неделя, 02 Май 2021
    
Крими Несебър

Откриха мъртъв мъж от село Баня на метри от катастрофирал автомобил

  01.02.2021 10:54  
Откриха мъртъв мъж от село Баня на метри от катастрофирал автомобил

Георги РУСИНОВ

 

33-годишен мъж от село Баня бе открит мъртъв на метри от катастрофирал автомобил, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. На 31 януари около 8:17 часа в Районно управление – Несебър е получено съобщение за пътен инцидент, възникнал в неустановено време на пътя между село Баня и разклона за село Емона.

При извършения оглед в канавката е откри „Форд Експлорер“, без регистрационни табели, собственост на 32-годишен мъж от Асеновград. Возилото е било с прекратена регистрация от 31.12.2019-а. По „Форд“-а са установени деформации по цялото купе и видими следи от преобръщане.

Трупът на мъжа се е намирал на около 2 метра от автомобила. От бургаската полиция заявиха за „Черноморски фар“, че тепърва ще се установява чрез взимане на ДНК проби от волана дали покойния мъж е шофирал нелегалното возило. Един от вариантите е мъжът да е бил на лов, тъй като джипът е маскировъчен. От местни хора стана ясно, че починалият е Иван Николов от село Баня. Жителите на селото споделят, че тази пътна отсечка е в лошо състояние и е възможно заради мокра пътна настилка колата да е поднесла.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Мнения
Тодор Стамболиев, обществен посредник на Бургас: През годината за помощ ме потърсиха 655 души
  01.02.2021 16:49      

„Натрупах безценен опит в работата си, мисля, че успях да открия необходимия баланс между критиката и добрия тон при разрешаване на отделни казуси“, казва той