Понеделник, 27 Дек 2021
    
Крими

Отстраниха от делото адвокатката на Диян Камбаната

  22.01.2021 15:04  
Отстраниха от делото адвокатката на Диян Камбаната

Михаил КОЛЕВ

 

Адвокат Галина Иванова, която е защитник на подсъдимия Диян Тончев-Камбаната, бе отстранена от делото срещу него. Причината бе желанието на Камбаната за нов служебен адвокат, тъй като по негови думи Иванова е била близка с шефа на Четвърто районно управление-Бургас и от момента на задържането му често я е виждал да си общува с полицейския началник.

Юристът от своя страна заяви, че не познава директора на Четвърто РПУ, но е близка с разследващия полицай по делото, защото са съученици.

От прокуратурата поискаха да не се уважи искането на Диян Тончев, но съдът счете, че адвокат Галина Иванова трябва да бъде отстранена и на нейно място да се назначи друг служебен защитник. Поради тази причина делото днес срещу Камбаната бе отложено за по-късно днес.

Тончев е задържан, след като в събота нападна 18-годишно момче в комплекс "Меден рудник", опитвайки се да го обере, като първо го е ударил с метална палка, а после е насъскал кучето си срещу младежа. При опит да избяга потърпевшият бе захапан за крака от питбула на Камбаната. 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 Млад мъж, спасен в Ковид-реанимацията на УМБАЛ Бургас: подценявах опасността
  28.09.2021 11:08      

Пореден успех в лечението на пациенти с Ковид-19 отбеляза реанимацията на УМБАЛ Бургас. Мл