Сряда, 05 Яну 2022
    
Спорт

Грозни сцени в Нефтохимик, нападнаха собственичката Анелия Златкова

  22.01.2021 12:04  
Грозни сцени в Нефтохимик, нападнаха собственичката  Анелия Златкова

Михаил КОЛЕВ

 

Проблемите във футболния „Нефтохимик“ не спират и през новата година. Първата контролна среща на „шейховете“ за 2021-ва, която бе предвидена за 19 януари, пропадна. Бургазлии трябваше да се изправят срещу „Черно море“, но проверката не се състоя поради липса на играчи и игрова подготовка в лагера на „Нефтохимик“.

В момента на обявяването на контролата с „моряците“ славният някога бургаски клуб е разполага с едва седем играчи, научи вестник „Черноморски фар“. 

Източници, близки до клуба, разкриха, че играчите все още чакат две заплати, като именно финансовите неуредици бяха причина през декември миналата година футболистите да обявят бойкот преди гостуването на „Лудогорец 2“ и да се стигне до унизителната ситуация „Нефтохимик“ да излезе за двубоя със седем играчи, а впоследствие срещата бе прекратена.

Някои от основните футболисти на бургазлии вече напуснаха тима през зимната пауза. Това направиха голмайсторът Симеон Вешев, халфът Вълчан Чанев, който пое в посока „Хасково“, както и Галин Димов, преминал в „Созопол“.

Напрежението в отбора е достигнало връхна точка, като се е стигнало до изключително неприятната ситуация треньор в ДЮШ да нападне новия собственик Анелия Златкова. Причината по непотвърдена информация е, че бизнес дамата е искала да смени наставниците в детско-юношеската школа на клуба, които са реагирали остро срещу това нейно намерение и не са й останали длъжни. Златкова дори е подала жалба в полицията срещу нападателя си, който я е атакувал вербално.

Пред вестник "Черноморски фар" Анелия Златкова потвърди за случая, но заяви, че не желае да коментира теми, които са извън спортно-техническата част. 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Богдан Милчев, пътен експерт: Когато се действа под натиск и паника се допускат сериозни грешки
  03.10.2021 13:37      

„Фразата „пътна безопасност“ не сме я чули от нито един от тримата мини