Неделя, 26 Дек 2021
    
Общество

В първия ден на годината времето е слънчево

  01.01.2021 09:16  
В първия ден на годината времето е слънчево

Новата 2021 година започва с предимно слънчево време с по-значителна облачност преди обяд над източните райони. Сутринта на места по поречията ще има мъгли. Ще духа слаб, в Североизточна България до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 8 и 13 градуса.

Над Черноморието облачността ще намалее до предимно слънчево. Сутринта на отделни места все още ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб, в северните райони – до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 10 и 13 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса, а вълнението на морето ще бъде 2 бала, преди обяд на север до 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с повече облаци сутринта над масивите от Източна България. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра – около 6 градуса, на 2000 метра – около -2 градуса.

В събота сутринта ще е малко по-студено, минималните температури ще са между -2 и 3 градуса. Ще бъде предимно слънчево, сутринта на места в низините и котловините отново ще е мъгливо. Дневните температури ще останат без промяна.

В неделя облачността бързо ще се увеличи, в югозападните райони още сутринта ще завали дъжд, а до края на деня на места и в останалата част от страната ще превали слабо. Вятърът ще е слаб до умерен от югоизток. Сутринта ще е малко по-топло, а дневните температури в югозападната част от страната ще са малко по-ниски, в източните райони – по-високи от предишните дни.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Рунд пореден за парламент, кой ще донесе промяната
  27.09.2021 09:18      

Силвия ШАТЪРОВА Рунд пореден за парламент на 14 ноември, уморен ли е народът от избори, п