Вторник, 23 Мар 2021
    
Общество

Облаци и мъгла над цялата страна днес

  22.12.2020 08:51  
Облаци и мъгла над цялата страна днес

През следващото денонощие над страната времето ще се задържи облачно и мъгливо, на места - с ръмежи. Временни разкъсвания на облачността ще има след обяд над Югозападна България. Очаква се почти тихо време, с минимални температури между 0° и 5° и максимални - между 2° и 7°, в крайните югозападни райони - до 9°.

В Сандански максималната температура ще достигне 9 градуса, 7 градуса ще е в Благоевград и Бургас, 6 градуса – в Пловдив, Ямбол, Варна, Кърджали, 5 градуса – в София и Силистра.

Над Черноморието ще е облачно, на места - със слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максимални температури - между 5° и 8°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е предимно облачно, на отделни места - със слаби снеговалежи. След обяд над масивите от Югозападна България ще има временни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб, по високите и открити части – до умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 2°.


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Проф. Владимир Данов, Изп. директор на Български Кардиологичен Институт: До ваксинирането се профилактирам с хидроксихлорохин
  22.12.2020 14:24      

След това продължавам с двойна профилактика до окончателното изчезване на пандемията