Сряда, 24 Мар 2021
    
Несебър

Несебърски талант отново спечели първо място на фолклорен фестивал

  21.12.2020 13:19  
Несебърски талант отново спечели първо място на фолклорен фестивал

Възпитаничката на ОДК-Несебър Паола Йорданова бе класирана на първо място от участието си в Първия онлайн фолклорен фестивал "Дунавски напеви" - 2020 Тутракан.

Изпълненията на над 100 талантливи деца, състезаващи се в конкурса, бяха оценявани от компетентно жури в състав: Ивелина Иванова - народна певица в НФА "Филип Кутев", Мария Русева - народна певица в Ансамбъл "Фолклорни ритми" и преподавател в СУ "Константин Преславски", Варна и Владимир Минчев - преподавател в Национално училище по изкуства "Проф. В. Стоянов", Русе.

Отличената малката несебърска певица, с ръководител Димитър Йорданов, е част от Вокална група „Морски звездички“, но се изявява и солово. Талантът на Паола в различните музикални жанрове е умело разработван от нейния вокален педагог в певческите класове към Общински детски комплекс - Несебър.

Паола е редовен участник в различни конкурси, където нейната артистичност и музикални умения са винаги високо оценявани.


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Проф. Владимир Данов, Изп. директор на Български Кардиологичен Институт: До ваксинирането се профилактирам с хидроксихлорохин
  22.12.2020 14:24      

След това продължавам с двойна профилактика до окончателното изчезване на пандемията