Вторник, 16 Мар 2021
    
Спорт

Феновете на „Нефтохимик” скочиха на играчи и ръководство

  11.12.2020 14:35  
Феновете на „Нефтохимик” скочиха на играчи и ръководство

Михаил КОЛЕВ

 

Феновете на „Нефтохимик” скочиха на играчите и ръководството на отбора след позора в Разград този понеделник. Както вече стана ясно футболистите обявиха бойкот заради неизплатени премия и заплата и не се качиха в автобуса за гостуването на „Лудогорец 2”. Така се стигна до срамната ситуация – „шейховете” да излязат с еднв седем играчи срещи втория отбор на „орлите”. В последствие срещата бе и прекратена.

Днес при домакинството на бургазлии срещу „Спортист” (Своге) привържениците издигнаха транспаранти на стадион „Лазур”, които бяха повече от красноречиви: „Парите са за вас! Срамът е за нас!”. Феновете трудно ще преглътнат онова, което изпитаха на 7 декември, защото заради финансови неуредици между ръководство и футболисти срамното петно бе лепнато за цял живот на името „Нефтохимик” и неговите подръжници.

Междувременно бургаският клуб загуби последния си мач за есенния полусезон и 2020-та година. „Шейховете” отстъпиха на „Спортист” (Своге) с 2:4. Така с актив от 10 точки „Нафтата” ще зимува на последно място във Втора лига.

Въпреки тежката ситуация в клуба новият собственик на „Нефтохимик” Анелия Златкова обяви преди дни пред вестник „Черноморски фар”, че отбора го чака добро бъдеще и вторият полусезон ситуацията ще е далеч по-оптимистична.


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения
90 не е равно на 30, г-н министър
  14.12.2020 10:41      

С тези 60 лева, които ще спестят съвестните ще си купят една част от лекарствата.