Събота, 12 Фев 2022
    
Общество

Ковид влезе и в библиотеката, затвориха отделите на "Шар планина"

  15.11.2020 10:21  
  Ковид влезе и в библиотеката, затвориха отделите  на \

Две библиотечни работнички от РБ „П. Яворов“ в Бургас  са дали положителна проба за Ковид-19, те са от отдели, които се намират на Шар планина“-18, съобщават от институцията.

Първият положителен резултат е бил на 4 ноември и библиотечните служители, които са били в близък контакт с носителя на коронавируса, са били поставени под карантина. Достъпът на външни лица и контактни библиотечни служители до Отделите, разположени на ул. "Шар планина" № 18 е забранен от същата дата. Забраната за достъп ще продължи и след появилия се втори положителен резултат в лицето на  Мариана Узунова.

В сградата на ул. "Шар планина" ще бъде извършена цялостна дезинфекция от оторизира за целта фирма, за да се предотврати разпространението на COVID-19

Всички останали библиотечни служители от отделите, помещаващи се на ул. "Богориди" /Заемна служба за възрастни/, ул. "Булаир" № 10 /отдел "Изкуство", Общообразователна читалня" Петя Дубарова"/ и ж.к. Изгрев ОДЗ № 30 Детски отдел са в отлично здраве и не са констатирани физически неразположения. Изискуемите мерки, свързани с дезинфекция и предотвратяване на COVID-19 са спазени и ще продължат да бъдат ежедневно съблюдавани.

Пазете се и бъдете здрави, защото най-доброто предстои....

Благодарим Ви за разбирането!, пишат още от културната институция.

 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения