Сряда, 12 Яну 2022
    
Бургас

Промяна на движението в Бургас за Архангелова задушница

  06.11.2020 12:26  
Промяна на движението в Бургас за Архангелова задушница

Промяна в трафика на автомобили ще има утре в Бургас, заради Архангелова задушница. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Движението на автомобили в района на траурния парк от 07:30ч. на 7 ноември до нормализиране на трафика ще бъде организирано еднопосочно, като МПС ще влизат през източния вход /до бензиностанция “Петрол”/ и ще излизат през южния, на ул.”Транспортна” /главен вход/.

Улица „Транспортна“ ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „ЛИДЛ“, като движението ще бъде отклонявано към бул. „Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са в близост до пешеходните пътеки, като осигуряват безопасното преминаване на пешеходци и при необходимост движението на МПС.

Предвид обявената извънредна епидемиологична обстановка, приканваме гражданите да спазват противоепидемичните правила за носене на маска и спазване на определеното разстояние между тях от 1.5 метра, казват още от пресцентъра на бургаската полиция.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Кунчев: Очевидно е, че сме в най-тежката фаза на четвъртата вълна
  10.10.2021 08:40      

Ще бъдем третирани като държава, в която не е желателно да се ходи, заяви главният държав