Четвъртък, 30 Дек 2021
    
Общество

Днес ще е най-топлият ден от седмицата

  02.11.2020 08:11  
Днес ще е най-топлият ден от седмицата

Понеделник ще е най-топлият ден от тази седмица, но и с най-ниски сутрешни температури. В първите часове на денонощието вече преваля в крайния Северозапад. Температурите в 05.00 ч. паднаха до 0 градуса в Пловдив, Кюстендил и Благоевград. 1 градус беше в Кнежа, Чирпан, Драгоман, София и Гоце Делчев. 2 градуса в Пазарджик, Стара Загора, Елхово и Велико Търново.

Днес ще се задържи облачно в западната половина на страната и слънчево на изток. В ниските райони на изток ще има условия за мъгла – покрай водоемите, в котловините и в низините. Следобед ще е по-топло от обичайното за ноември с температури от 15 до 20 градуса със слаб вятър.

В планините облачността ще се увеличава от запад на изток. Следобед ще се усили и вятърът. Валежи през деня не се очакват. Температури в топлата част на денонощието – от 4 до 11 градуса.

През нощта и утре ще превали слабо на места в Западна и Централна България. В сряда преваляванията ще са предимно около и в планините. Подобна обстановка ще има и в петък. Дневните температури ще се движат надолу и в самия край на седмицата отново ни очаква студено есенно време, макар и без валежи.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 България на първо място по смъртност от сърдечни заболявания
  30.09.2021 16:33      

Ковид пандемията „наляла масло“ в огъня Янчо НИКОЛОВ