Вторник, 26 Яну 2021
    
Любопитно

Бургаският изпълнител Kris Gran пусна нова авторска песен

  09.10.2020 14:12  
Бургаският изпълнител Kris Gran пусна нова авторска песен

Млад и многообещаващ Kris Gran е готов с новата си авторска песен. Тя се казва "Всичко ще дам"("You Got Me Like") и направи своята премиера днес (21 септември).

Вече по традиция 24-годишният бургазлия е основен автор на проектите си. Във "Всичко ще дам"("You got me like") Kris e написал текста, а за музиката и аранжимента дели кредити с Димитър Атанасов.

Видеото на “Всичко ще дам” ("You got me like") е дело на Иван Бъчваров. Снимките са се състояли в два дни на красивия остров Св. Анастасия и в Морската градина на Бургас. Именно клипът е бил повод Kris Gran за пръв път да стъпи на острова, въпреки че е родом от Бургас. За да бъде още по-запомнящо се, морето се е вълнувало от музикалните подвизи на Kris Gran и екипа не по-малко от самите тях и е вдигнало адреналина им при пътуването с корабче до Св. Анастасия.

Главните роли във видеото на “Всичко ще дам” ("You got me like") са поверени на танцьорите и хореографи Зорница Вълкова и Иван Карастоянов.

"Всичко ще дам" е реализиран със съдействието на Община Бургас и стипендия за млади артисти от Национален Фонд "Култура".

Kris Gran (Кристиан Грънчаров) се превърна в абсолютен любимец на телевизионните зрители със запомнящото се участие, което направи в отбора на Владимир Ампов-Графа в “Гласът на България" през 2017 г. Веднага след финала той получи подкрепата именно на ментора си за дебютното си парче “Завинаги”.

Kris обаче избира да направи пауза веднага след това, за да завърши бакалавърската си степен в специалност “Поп и джаз пеене” в Консерваторията, а в момента е учи магистратура по “Педагогика на обучението по музика”. Завърна се на поп сцена в началото на 2020 г. с ново име - Kris Gran и няколко нови песни - "Пепел", "Океански вълни", "Две сърца", и най-новата - “Всичко ще дам”.

Кристиан Грънчаров е на 24 години от Бургас. От 6-годишен свири на пиано, а когато е на 9 баща му започва да го учи на китара. И двамата му родители са музиканти, но не са избрали музиката за свой професионален път. Въпреки всичко Крис е влюбен в музиката и завършва “Поп и джаз пеене” в Консерваторията, след което записва магистратура "Педагогика на обучението по музика" отново там. Споделя, че се вдъхновява от музиката на Ед Шийрън, артистът, с чийто кавър спечели всички в “Гласът на България”.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил