Сряда, 27 Яну 2021
    
Бургас

Стана ясно коя е треньорката от „Дюн“ с Ковид-19

  18.09.2020 14:55  
 Стана ясно коя е треньорката от „Дюн“ с Ковид-19

След като публикувахме споделено от родители, че треньорка от танцова формация „Дюн“ е с Covid- 19, Петя Стойкова реши сама да изнесе информация и да отхвърли паниката като излезе с изявление в социалните мрежи. Там тя сама написа: „Другари, преди да ви филмират от медиите, искам да споделя, че от 2 дни имам установен Covid-19.

Информирала съм РЗИ и Младежкия Културен Център, където работя. Взети са всички мерки за изолация на семейството ми и хората, с които съм контактувала. Те също са в карантина и си правят нужните изследвания. Младежкия Културен Център е дезинфекцирал всички пространства, в които между другото не съм влизала от 1 седмица.

Репетициите на новите деца в школата ще се водят от Радо, който пристигна онзи ден и не сме контактували.

Давам информация по телефона как ще протече Фестивала “ВОДА”, който организирам или спектакъла “Ритуали на Душата”, който трябваше да започна вчера или проектът “Между часовете – съвременно изкуство в училище”, който ще започне, ако няма извънредно положение или как върви с търсенето на зала за Танцова школа Дюн.

В момента се чувствам добре! Направих си тест, защото се чувствах настинала и ми се изгуби обонянието и исках да съм сигурна, за да предпазя хората, с които работя.

От РЗИ дават противоречива информация и не е ясно колко дни след като сте ме срещнали на улицата може да очаквате нещо ужасно да се случи.

Моите лични деца, с които живеем в един апартамент, са с отрицателен тест.

Изключително е неприятна истерията, която неволно предизвикваш.

Ако някой супер много се интересува от тази история, да ми пише на лични, ще го информирам. Не е нужно да се всява допълнително паника за цялото човечество.

Това е.

Никой не е застрахован от такова преживяване. Споко.

Надявам се след две седмици да мога пак да се здрависваме, прегръщаме и т.н.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил