Четвъртък, 28 Яну 2021
    
Общество Фарът на 100

„Черноморски фар“ и приятели се обединиха около обща кауза

  17.09.2020 13:22  
„Черноморски фар“ и приятели се обединиха около обща кауза
Кутията с даренията, фотографът ни е запечатал Ивайло Иванов-директор на ДППИ -Бургас в момента на пускане на лептата си

Силвия ШАТЪРОВА

 

Във време на пандемия и криза приятели и близки на „Черноморски фар“ показахме, че можем да се обединим в името на кауза и  не ни трябват пищни тържества, а добри сърца.

Като социално ангажирана медия за пореден път изданието призова гостите си на партито да не носят подаръци, а да се включат в благотворителната инициатива за закупуване на количка за инструменти. Това първоначално поискаха лекарите от Спешното отделение на УМБАЛ - Бургас. Бяха скромни и не помечтаха за повече, ден след тържеството на 11 септември се оказа, че сумата, която гостите са дарили надвишава много повече техните желания. По тяхно настояване парите ще отидат за закупуване на носилка за пренасяне на болни, тя е още по-необходима, споделиха пред медията от Спешното отделение. А ние ще се съобразим с потребностите им.

През седмицата в редакцията продължават да пристигат средства от хора, съпричастни и чувствителни към начинанието. Цялата сума до този момент е 2205 лева.

Благодарим от сърце на всички в тези трудни времена и ще кажем онова, с което винаги завършват всички наши кампании през годините: „Когато имаш кауза, не си сам и вървиш напред!“.

 

 

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил