Понеделник, 25 Яну 2021
    
Бургас

Висока избирателна активност в Бургас за лидер на БСП

  12.09.2020 16:03  
Висока избирателна активност в Бургас за лидер на БСП

Георги РУСИНОВ

 

Избирателната активност в Община Бургас за лидер на БСП е много висока. Това заяви общинският лидер Живко Господинов за „Черноморски фар“. До обяд избирателната активност е била около 50%, като към момента вече е по-висока.

„Приятно изненадани бяхме, че още сутринта хората чакаха пред секциите и имаха желание да си упражнят правото на глас. За пръв път след толкова години в партията имат възможност пряко да гласуват за председател и нагласата е да се възползват от това си право. В 11 секции, които са на територията на община Бургас, гласуването към момента е над 50%. Имат желание хората и гласуването продължава. Условието отностно избирателната активност сме го изпълнили“, коментира той.

Избирателният ден продължава до 19:00 часа. 5 са стационарните секции, 5 са мобилните и една подвижна, която ходи по домовете.

„По организацията наблегнахме на това на хората да им е удобно и това дава ефект. Хората се възползват от възможността“, каза още Господинов.

Все още няма яснота кой от кандидатите подкрепят бургаските членове на БСП.

„Към 21 часа ще имаме резултатите. Утре протоколите пътуват за София, до обяд трябва да са приети на „Позитано“ 20“, обясни общинският лидер.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил