Понеделник, 25 Яну 2021
    
Несебър

Несебърски талант получи ново световно признание

  08.09.2020 14:26  
Несебърски талант получи ново световно признание

Продължават международните изяви и успехи на Паола Йорданова.

Талантливата певица спечели първо място в Международния онлайн вокален конкурс за деца и възрастни в Испания „The Song”, оргaнизиран от Fiestalonia Milenio - европейски лидер в провеждането на международни фестивали и конкурси.

В надпреварата, организирана за 16-та поредна година, участие взеха солисти от над 40 държави. Журито бе съставено от международни експерти със сценичен и преподавателски опит в университети и консерватории, известни музиканти, певци, диригенти и продуценти от Испания, Италия, Франция, САЩ, Китай и др. страни.

Паола получи 90 точки от максимум 100, в номинация „Поп пеене”, втора възрастова група, за блестящото си изпълнение, талант и артистичност.

Нейният вокален педагог Димитър Йорданов от Общински детски комплекс- Несебър сподели : „Изклучително съм щастлив от поредното международното признание за Паола. Тя е много талантлива, работи упорито, подхожда отговорно и резултатите са налице ”.

Призовото място донесе на Паола покана за участие във фестивала «SEA SUN FESTIVAL», който ще се състои през месец май следващата година в Коста Брава, Испания.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил