Понеделник, 25 Яну 2021
    
Бургас

Без причина: Жена отряза с трион младо здраво дърво (ВИДЕО)

  02.09.2020 11:59  
Без причина: Жена отряза с трион младо здраво дърво (ВИДЕО)

Още веднъж предупреждаваме всички вандали, че Община Бургас има "очи" на много места, а предстои и ново разширение на нейната мрежа за видеонаблюдение, съобщиха от общината.

От кадрите в това поредно възмутително клипче ще се убедите, че калпазанщината не е присъща единствено на тийнейджърите.

Снощи в 20.40 часа тази жена на средна възраст най-невъзмутимо отряза с трион едно от дърветата край детската площадка на ул. "Странджа планина". Тъжното е, че става въпрос за развито, но съвсем младо, жизнено и красиво дърво, което не е опасно и не пречи на никого.

Кадрите са предадени на полицията. На тях се вижда, че наоколо минават хора, а на площадката има деца и родители. Ако знаете коя е тази жена, обадете се на 112 и дайте информация за нейното име и местоживеене. Много ще е любопитно да разберем причината за нейната постъпка.

Припомняме, че премахването на дървета в Бургас никога не става безпричинно! Когато се наложи такова действие, то става по преценка на специалисти. Граждани, които правят това самоволно, ще понесат своята отговорност.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил