Вторник, 26 Яну 2021
    
Бизнес

Фирмен магазин за дезинфектанти откри „Хигиенно-медицинска индустрия“ ООД в Бургас

  28.08.2020 13:16  
Фирмен магазин за дезинфектанти откри  „Хигиенно-медицинска индустрия“ ООД  в Бургас

Фирма „Хигиенно-медицинска индустрия“ ООД (HMI) oтĸpи cвoй фирмен магазин в Бургас. Той е шести поред в страната, намира се на бул. „Демокрация“  срещу блок „Народен юмрук“. Богата гама от дезинфектанти и санитарно почистващи препарати за дома могат да се намерят от крайния потребител и да задоволят изискванията и на най-капризната домакиня или малък офис.

Специално за откриването на магазина пристигна и съсобственикът на фирмата Виктор Азманов.

Фирмата е на българския пазар от 1994 година, а на бургаския е от 2005 година, като доскоро бе ориентирана за работа с големи клиенти като  здравни заведения и хотели и ресторанти, докато сега вече и масовият потребител ще може да се възползва от качествените български продукти.

Освен магазина, „Хигиенно-медицинска индустрия“ ООД продължава да разполага и със складовата си база в Бургас на улица „Одрин“ №16, където се обслужват корпоративни клиенти.

„Идеята е да станем по-разпознаваеми на масовия пазар, досега сме се доказали сред нашите партньори, които са здравни заведения, хотели, ресторанти“, заяви Радослав Славов, който е мениджър продажби.

Според него причината за откриването на търговски обект не е само в пандемията и повишеното търсене на дезинфектанти, а заради това, че през последните години българският потребител започва да цени родни продукти, сертифицирани и с доказано качество и на добра цена, като ценовите диапазони са съобразени с масовия продукт, но в същото това време клиентът получава професионално качество.

Целта  на фирмения магазин е да даде достъп на дребния потребител на едрова цена, на продукта, с която той излиза от завода. В същото време  клиентът тук получава и експертизата за неговото приложение, заяви за „Черноморски фар“ Виктор Азманов - собственик на фирмата.

В магазина на бул „Демокрация“ могат да бъдат открити хитът на годината в условия на пандемия - дезинфектант за ръце и повърхности, както и дезинфектант за санитарни помещения, който е уникален продукт на киселинна основа, почистващ санитарни части, разкриват производителите.

„В момента в търговската мрежа има твърде много дезинфектанти, които обаче са антибактериални. Основната разлика е, че когато искате да се борите с вирус  като COVID-19 трябва да наблегнете на такива, които произвежда HMI, защото техните  са с действие срещу вирус и имат сертификат от Министерство на здравеопазването за това. Ние се борим с вируси, а не с бактерии, масово на пазара има антибактериални гелове, би следвало да се прави разлика”, казва още Радослав Славов.

Шест души работят в бургаския клон на фирмата, а през следващата седмица тя ще стъпи и във Варна със свой търговски обект.

 

 

 

 

 

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил