Понеделник, 25 Яну 2021
    
Айтос

В Айтос миряните-в шок, не вярват отец Ромил да се е самоубил

  21.08.2020 16:20  
В Айтос миряните-в шок, не вярват отец Ромил да се е самоубил

В Айтос миряните са в шок и не вярват отец Ромил сам да е сложил край на живота си. Естествено шокиращата новина завари сложителите на храма неподготвени.

Те, както и широката общественост в Айтос не искат да повярват в нея, че  божи служител може да се самоубие.

Темата с открития мъртъв айтоски свещеник  е тема №1 днес в града и общината, като всички настояват за бързо разследване на случая.

Както първи "Черноморски фар" съобщи днес отец Ромил бе пуснат за издирване, а малко пъ-късно след това стана ясно, че е открит мъртъв.

Организираните полицейски и горски служители са локализирали около 10.00 ч. сутринта днес автомобила на свещеника - „Дачия Дъстер”, с бургаска регистрация, в землището на село Череша. С помощта на следово куче с водач – служител от Специализираните полицейски сили и вследствие на проведените действия по претърсване на района в близост до „Дачията”, е открито тялото на свещеника без видими следи от насилие.

Предстои тялото да бъде откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от бургаската полиция.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил