Вторник, 02 Фев 2021
    
Общество

Какво ще бъде времето в сряда

  05.08.2020 08:09  
Какво ще бъде времето в сряда

Днес над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. Над Източна България времето ще остане слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток. Максималните температури ще са между 29 и 34 градуса.

Над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Около и след обяд на много места там ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен юг-югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде около 23 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В четвъртък и петък в Източна България времето ще остане предимно слънчево и доста топло.

През първия ден над западните райони, а през втория на повече места в Западна и Централна България, ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има валежи, след обяд придружени с гръмотевици. Вятърът ще се задържи от изток-североизток, умерен, в петък ще се усилва. Максималните температури ще са между 28-33 градуса.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Ники Илиев - актьор, режисьор:Отдавна не съм играл в театъра
  04.11.2020 16:25      

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981 година в София. Зодия „Везни”. Син