Понеделник, 25 Яну 2021
    
Любопитно

Ватерполният Черноморец изпрати петима абитуриенти

  24.06.2020 17:09  
Ватерполният Черноморец изпрати петима абитуриенти

Стилни и красиви, силни и умни - такива са абитуриентите на клуб по водна топка "Черноморец" - Румяна Евстатиева, Цвета Петрова, Александра Радулова, Никол Германова и Никита Степанов.

Петимата възпитаници на старши треньора Петър Йонов са поредните млади хора от бургаския клуб, които поемат по пътя на живота напълно уверени и целеустремени, винаги преследващи върха.

Това са ватерполисти, "проходили" във водната топка с екипа на "Черноморец", израснали и възпитани в духа на феърплея, калени в безброй спортни битки, увенчани с титли и куп медали.

Освен отлични спортисти, абитуриентите на СКВТ "Черноморец" са също толкова успешни в учението. Випускниците на 2020 са възпитаници на елитни бургаски гимназии и завършиха успешно средното си образование.

Националката Румяна Евстатиева, капитан на женския отбор на "Черноморец", член на Националната ватерполна съдийска колегия към БФВТ и помощник на главния треньор Петър Йонов, е възпитаничка на Немска езикова гимназия "Гьоте".

Математиците в клуба - Цвета Петрова, Александра Радулова и Никита Степанов взеха дипломи от ППМГ "Акад. Никола Обрешков", а Никол Германова завърши музикалното училище НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров".

За годините усилен труд на училищната скамейка, всички те съумяха, по примера на по-големите си съотборници в "Черноморец", да съчетаят по най-добрия начин учение и спорт. И да предадат този дух и енергия, родени от любовта към спорта и книгата, на своите по-млади приятели в клуба, с които споделиха радостта от дипломирането си. 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил