Петък, 29 Яну 2021
    
Общество

Ето какво време ни очаква през съботния ден

  20.06.2020 08:32  
Ето какво време ни очаква през съботния ден

Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотрайно. В планинските и източните райони преваляванията ще са временно интензивни и придружени с гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 24 и 29 градуса.

По Черноморието облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. Временни разкъсвания на облачността ще има в часовете преди обяд. След обяд ще има превалявания от дъжд, на места - временно интензивни и придружени с гъмотевици. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 23 и 26, температурата на морската вода е между 19 и 22 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Преди обяд в планините ще има и слънчеви часове. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. На отделни райони валежите ще са временно интензивни, ще има условия и за градушки. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17, на 2000 метра - около 11 градуса.

 

Източник: БТА


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил