Сряда, 03 Фев 2021
    

Полиция ще следи абитуриентите в областта да не лудуват

  22.05.2020 13:51  
Полиция ще следи абитуриентите в областта да не лудуват

Георги РУСИНОВ

 

ОДМВР-Бургас планира и ще реализира завишено присъствие на полицейски служители във всички населени места. Ще се правят проверки за алкохол и наркотици и проверки за управление след употреба на алкохол и наркотици. Навсякъде ще има достатъчно екипи, които да следят за спазване на обществения ред.

„Молбата ми е с повишено внимание да се спазват определените мерки от правителството за сегашното положение, да се въздържат от нарушения на обществения ред, както и от нарушения по Закона за движение по пътищата“, апелира началникът на КАТ-Бургас и „Охранителна полиция“ към Областна дирекция на МВР-Бургас комисар Неделчо Рачев.

Предни дни иначе приключи операция „Скорост“. В нея бургаските полицаи са регистрирали 1271 нарушения на скоростта в областта. 8 от превишилите скорост водачи ще бъдат лишени от правоуправление за три месеца. Глобите са от 700 лева нагоре. При три от осемте случая пък шофьорите са хвърчали по пътищата с над 130 километра в час.

От началото на месец април досега са установени 32 случая на водачи, които са употребили алкохол и срещу тях са образувани 32 бързи производства.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Ники Илиев - актьор, режисьор:Отдавна не съм играл в театъра
  04.11.2020 16:25      

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981 година в София. Зодия „Везни”. Син