Сряда, 27 Яну 2021
    
Бизнес

Делян Пеевски направи дарение на болницата в Свищов за борбата с COVID-19

  29.04.2020 09:58  
Делян Пеевски направи дарение на болницата в Свищов за борбата с COVID-19

По време на свещения месец Рамазан, депутатът от ДПС Делян Пеевски дари на свищовската Многопрофилна болница „Д-р Димитър Павлович“ защитни облекла от най-висок клас, шлемове, очила и маски. Дарението включва и сумата от 5 хиляди лева, която ще бъде използвана за борбата с коронавирус в община Свищов.

Дарението беше връчено на болничното заведение чрез депутата от Стара Загора Халил Летифов и кмета на община Белица Радослав Ревански.

При посещението си в Свищов Халил Летифов и Радослав Ревански бяха посрещнати в административната сграда на Общината от кмета Генчо Генчев и заместник-кмета Бедри Алиев, които ги запознаха със ситуацията в община Свищов и мерките, които Кризисният щаб и общинскато ръководство предприемат за борбата с коронавирус. След това те бяха придружени до болничното заведение, където дарението бе официално прието от директора по административни дейности при МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ Елена Александрова.

В края на посещението кметът на Свищов благодари от свое име за щедрото дарение и съпричастността, оказана в труден за всички момент, като допълни, че този жест на доброт, и човечност в свещения за мюсюлманите месец Рамазан е израз на силното послание, което носят всички религиозни празници за спасение и милосърдие.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил