Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  21:01Понеделник

  25 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Започна изграждането на нова многофункционална сграда в Тънково

  12-09-2019 0 583

  Снимка:

  Бурното развитие на Община Несебър в последни години налага подновяване и разширение на социалната инфраструктура по населените места.

  Предвид нарастващите нужди от сграда, в която да се осъществяват обществени мероприятия и общински дейности, Община Несебър одобри план за строителство многофункционална сграда в село Тънково. Днес начало на изграждането й дадоха кметът на общината Николай Димитров и кметът на селото Христо Николов.

  По време на събитието Димитров информира, че процедурата за обходния път на село Тънково е приключила и документите са в Областна служба „Земеделие и гори“. След окончателно завършване на процедурите ще се даде начало на строителството и на този обект. Освен това кметът информира, че е проектирана велоалея, с начало светофара на главния път за Варна към Тънково, за която текат съгласовки по съответните инстанции.

  Новата сграда  в Тънково ще бъде триетажна със сутерен.

  В сутерена  ще са разположени два склада за инвентар, склад за гориво и архивно помещение. Предвидено е машинно помещение за асансьор.

  На първия етаж ще има пенсионерски клуб с прилежащи два санитарни възела. Единият санитарен възел е оразмерен за ползване и от инвалиди. Предвидено е и котелно помещение. Пенсионерският клуб ще се използва от възрастните жители на населеното място за срещи и колективни дейности. Той се състои от общо помещение, в което ще са обособени компютърен кът, кът за тихи игри и битов кът.

  На втория етаж е проектирана многофункционална зала със склад и   канцелария за администрацията на Община Несебър. Достъпът до това ниво ще се осъществява посредством  стълби и асансьор, оразмерен за ползване от инвалиди.

  На третия етаж е проектирана фитнес зала с две съблекални към нея. На това ниво също ще има канцелария за администрацията на  Община Несебър.

  Началото на строителните дейности на многофункционалната сграда с обществено предназначение в село Тънково е в съответствие със строителната програма на Община Несебър за 2019г. С реализиране на проекта ще се постигне задоволяване на обществените нужди на жителите на Тънково от помещения, в които да се осъществява социалния и културен  живот на селото и ще се осигури достъп до административни услуги в населеното място.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.